bali lovina villas
Bali Lovina Villa E-mail Tepe Villa Lux Bali Lovina Home

ACTIVITEITEN


U heeft een ruime keuze aan aktiviteiten een dagtochtjes die u gedurende uw verblijf in Noord Bali kunt maken.

Zwemmen

Het kindvriendelijke ondiepe water van Lovina's door een rif beschermde stranden is het gehele jaar door van een heerlijke temperatuur, uitermate geschikt voor zorgeloos zwemmen.

Zemmen in de Bali zee

Dolfijnen kijken op zee

Uitvaren in een traditioneel vissersbootje net voor zons-opgang en kijken hoe tientallen dolfijnen door het rustige water van de Bali Zee tuimelen. Na afloop lekker ontbijten in uw Villa.

Dolfijnen kijken op zee

Warmwater bronnen

Gelegen in de jungle op zo'n 15 min. van uw Villa zijn de vulkanische warm water bronnen van Banjar. Hier kunt u heerlijk relaxen en zwemmen.

Warmwater bronnen van Banjar

Jungle Trekking

Het noorden van Bali kent nog ongerepte jungles en heeft vele indrukwekkende watervallen. Geniet van de natuur van Noord Bali tijdens een korte of langere tocht.

Jungle trekking in Sawan

Golfen

Op 1100 meter hoogte in de bergen bij Bedugul op ongeveer een uur rijden van de Villa ligt een prachtige 18-holes golfbaan die tot de top-5 golfbanen van Azie behoort.

Golfen op Bali

 


Dit is slechts een kleine keuze aan activiteiten en dagtochtjes naar culturele en natuurlijke hoogtepunten van Bali die wij voor u kunnen organiseren.

Snorkelen & Duiken

Bewonder de schitterende onerwaterwereld van de Bali Zee. Lovina beschikt nog over hectares koraalrif waar u een nieuwe wereld kunt ontdekken met een keur aan kleurrijke tropische vissen.

Snorkelen en duiken

Vissen op zee

Vroeg in de ochtend samen met de plaatselijke vissers uitvaren om een lijntje uit te gooien op zoek naar een baracuda, of wat verder op zee met lange lijnen vissen op tonijn.

Vissen op de Bali zee

Buddhistisch Klooster

Vlak bij de warm water bronnen van Banjar ligt een uniek Buddhistisch klooster, op de top van een heuvel met een prachtig panorama over het kustgebied.

Buddhistisch klooster van Banjar

Gigantische Boom

In het bergachtige gebied van Munduk in het achter-land van Lovina, op ca. 20 minuten van uw Villa, staat de hoogste en dikste boom van Bali.

Gigantische boom van Munduk

Vulkanen

In het gebied van Kintamani kunt u de Batur vulkaan beklimmen. De klim begint om drie uur 's nachts en u wordt beloond met een schitterende zonsopgang over bali op de top.

Vulkanen van Bali

home | villa & faciliteiten| prijzen | gallery | activiteiten | reserveren & contact | links

(c) Tepe Villa Lux Bali - Lovina, alle rechten voorbehouden.